نحوه نوشتن رزومه برای افراد تازه کار
نوشته شده توسط : مژده

اگر به تازگی می خواهید وارد بازار کار شوید و این اولین تجربه ی نوشتن رزومه شما است و دقیقاً نمی دانید چه بخش هایی را باید در اولین رزومه بنویسید، یا چطور بخش های سوابق تحصیلی، سوابق شغلی، مهارت ها و دیگر بخش ها را در کنار یکدیگر قرار دهید تا شما را به بهترین شکل به کارفرما معرفی کند، توصیه می کنیم این مقاله کوتاه را مطالعه نمایید.

رزومه دانشجویی

در این مقاله درباره ی نوشتن رزومه حرفه ای، نحوه انتخاب یک فرمت و قالب مناسب رزومه کاری و همین طور چگونگی نوشتن یک رزومه هدفمند و آن چه که باید در رزومه بنویسید، با شما صحبت خواهیم کرد. در انتها نیز می توانید نمونه رزومه ساخته شده توسط رزومه ساز سی وی بیلدر (CV BUILDER) را مشاهده نمایید. دقت داشته باشید اگر در بیش از یک حوزه کاری تخصص دارید، توصیه می شود که برای هر تخصص و زمینه کاری خود یک نمونه رزومه تخصصی و سفارشی جداگانه بسازید.

 

نکات رزومه نویسی

1. بهترین مدل رزومه را انتخاب کنید.

تعداد زیادی سبک و روش رزومه نویسی برای ایجاد نمونه رزومه کاری در مدل های متفاوت وجود دارد که شما با توجه به وضعیت و شرایط خود باید بهترین فرم رزومه و سبک رزومه نویسی را برای درخواست کار انتخاب کنید. به عنوان مثال شما می توانید از یک رزومه زمانی، مهارتی، ترکیبی یا هدفمند استفاده کنید. اگر می خواهید یک رزومه حرفه ای فارسی و حتی یک رزومه انگلیسی بسازید، توصیه می کنیم برای پیدا کردن مدل مناسب رزومه خود زمان کافی بگذارید.

 

2. چه چیز هایی را در رزومه کاری بنویسیم؟

این خیلی مهم است که بدانیم چه مطالبی را در فرم رزومه خود باید بنویسیم و رزومه کاری خود را با اطلاعات اضافی و کم ارزش پر نکنیم. برای این کار باید بدانیم که چیزهایی مطلوب کارفرما است و آن دسته از مهارت ها و توانایی ها را در نمونه رزومه کاری خود بنویسیم. برای این کار می توانید از آگهی استخدامی شرکت مذکور کمک بگیرید و آن مهارت ها و توانایی هایی که شرکت استخدام کننده در آگهی درخواست کرده را (در صورت دارا بودن آن مهارت ها) در نمونه رزومه خود برجسته تر کنید.

دقت کنید یک رزومه طولانی عامل موفقیت شغلی نخواهد بود. هنر شما در رزومه نویسی باید در هم تنیدن اطلاعات و ساخت یک رزومه خلاصه و کاملاً مفید و کاربردی باشد. رزومه کاربردی یعنی این که رزومه کاری شما باید کاملاً مشخص کند که شما چه باری را از دوش کارفرما و شرکت برخواهید داشت و چه آورده ای برای رزومه شرکت او خواهید داشت. لزومی ندارد رزومه را با جملاتی هم چون علاقه مند به یادگیری و پیشرفت در کار و دارای پشت کارو اراده ی استوار استفاده کنید!

مهارت ها و توانایی های خود را به صورت کاملاً کمی برای کارفرما شرح دهید. برای این کار می توانید از نمودار هایی برای نمایش درصد تسلط خود استفاده کنید. در ضمن یک خلاصه رزومه حرفه ای بنویسید.

 

3. چطور یک رزومه خوب بسازیم؟

بعد از ساخت نسخه اولیه رزومه برای حرفه ای تر شدن نمونه رزومه باید آن را بارها ویرایش کنید و همین طور تمامی خطاهای نوشتاری و گرامری خود را اصلاح کنید. وقتی انتخاب کلمات و جمله بندی تان خیلی آماتور و غیر حرفه ای باشد قطعاً ذهنیت کارفرما از شخصیت شما خراب خواهد شد و هرگز شانس مصاحبه کاری را به دست نخواهید آورد.

 

4. از رزومه های آماده الگو بگیرید.

بهترین کار قبل از شروع به رزومه نویسی، مشاهده برخی از نمونه رزومه ها و رزومه های آماده است. می توانید در صفحه ی رزومه های برتر سایت، رزومه های آماده مشاغل مختلف را مشاهده نمایید.

 

5. چه زمانی باید و کی نباید اهداف خود را در رزومه بنویسید؟

شما باید اهداف و انگیزه خود از انتخاب این شغل و این شرکت را در نامه درخواست کار یا کاور لتر خود بنویسید. اما اگر می خواهید در بخش پروفایل رزومه ا توصیف خلاصه یا همان خلاصه رزومه انگیزه و شوق و اشتیاق خود را به کارفرمای آینده ی خود نشان دهید، می توانید از اهداف خود در این قسمت آن هم در میان سایر اطلاعات مهم و کاربردی (مهم ترین و مرتبط ترین مهارت ها و سوابق شغلی با فرصت شغلی موردنظرتان) می نویسید، سخن بگویید.

 

منبع:

https://cvbuilder.me/article/61





:: برچسب‌ها: رزومه استاندارد ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 شهريور 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: